Autor |
Wiadomość |
Mateusz
Ostrzeżeń: 3
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pablo Zbanowany
|
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 11:28 am Temat postu: |
|
|
Trochę mi wedkala klimatami zajeżdża  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Emilka_AZS Zawodniczka

|
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Ja tam nie wiem pod czyje to klimaty.. wiem, że facet śpiewa wszystkie dzwięki.. czasmi tak wysokie, że to jest KOSMOS Ale fakt faktem po rusku praktycznie wszystko =]
PS. Jego klimat to bardziej wykonanie kobiece  _________________ miej w życiu cel i staraj sie go zdobyć |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz
|
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 3:37 pm Temat postu: |
|
|
Jak pierwszy raz to włączyłem i posłuchałem właśnie się zastanawiałem czy to mężczyzna czy kobieta ... głos zmylił mnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wedkal
|
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 10:38 pm Temat postu: |
|
|
weźcie wy zejdzcie ze mnie gy gy gy fajno jest to !  _________________ No bike, no fun |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cinek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TODLIK

|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 11:43 pm Temat postu: |
|
|
Ja akurat tego ostatnio słucham. http://pl.youtube.com/watch?v=OoUZT0wDoUk Na uwagę zasługuje fakt że filmik nakręcono na festiwalu Kopyść w Białymstoku. _________________ AZS w moim sercu! Na chwilę i na całe życie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
X
Ostrzeżeń: 2
|
|
Powrót do góry |
|
 |
azs fan

Dołączył: 22 Gru 2006 Posty: 110 Skąd: skołować szmal? Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 10:03 pm Temat postu: |
|
|
Byłem ;P Nie przepadam za szantami ale było fajnie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TODLIK

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 7:46 pm Temat postu: |
|
|
Sabaton
http://www.youtube.com/watch?v=KBwwFsKTJGs
Fajnie się słucha czegoś takiego o Polsce i Polakach. _________________ AZS w moim sercu! Na chwilę i na całe życie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maćkens
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Olaaa
|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Ja osobiście polecam twórczość Gaby Kulki i Ani Dąbrowskiej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
FrankJScott
|
Wysłany: Wto Gru 06, 2022 11:17 pm Temat postu: Awesome Financial Advice Details |
|
|
In response to the person asking about my financial advisor, federal employees retirement system, warlander asset management, fidelity rollover ira, myvoyaira, certified retirement financial advisor near me, I highly suggest this high rated financial advice site or global asset, desjardins wealth management, real estate investment management, generations tax and wealth management, rollover 403b to roth ira tax consequences, financial planning for salaried employee, as well as this awesome financial advice link not to mention morrisons wealth management, amundi pioneer asset management, gsam funds, prairie wealth management, jt wealth management, vmbs wealth management, and don't forget this best financial advice url which is also great. also have a look at this high rated financial advice forum as well as investment management account, polk wealth management, best wealth management firms, global wealth management ubs, best retirement companies, rfp financial planner, and don't forget this high rated financial advice details on top of rfp financial planner, global wealth management, employee profit sharing plan, jp morgan assets under management, certified financial planner website, gic assets under management, alongside all awesome financial advice details which is also worth a look. i also recommend this awesome financial advice forum not to mention nestle voya 401k, owl creek asset management, bitwise fund, astha wealth management, atp wealth management, wells fargo roth ira, on top of this best financial advice blog as well as ing asset management, andy sieg merrill lynch, brookfield portfolio, financial planning for newly married couples, chartered financial planner near me, alliancebernstein wealth management, as well as top financial advice details not to mention 1251 asset management, capital hedge fund, brookfield asset management tsx, fee only ria, private investment management, forbes top women wealth advisors, which is also great. finally, have a look at this recommended financial advice advice with rollover ira to roth ira, riverside wealth advisors, wells fargo finet, globalwealth, ifp advisors inc, insurance pension plan, for good measure. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|